Selvstuderende

Hvad

Du kan tilmelde dig som selvstuderende til en af Udlændinge- og Integrationsministeriets afgangsprøver (Prøve i Dansk 1,2,3 og Studieprøven), hvis du ikke er tilmeldt en danskuddannelse på sprogcentret.

Hvor

Prøve i Dansk 1-3 afholdes på Slagelse Sprogcenter. Inden prøven holder Slagelse Sprogcenter et informationsmøde om prøven. Ved tilmelding til Studieprøven hjælper Slagelse Sprogcenter med at henvise til et af de sprogcentre, der afholder prøven.

Tilmelding

For at tilmelde dig som selvstuderende skal du rette henvendelse til sprogcentret. Du kan henvende dig personligt på sprogcentrets kontor i åbningstiden eller kontakte os på mail sprogcenter@slagelse.dk.

Pris

Som selvstuderende skal du betale et gebyr ved tilmelding. Gebyrerne i 2023 er:

Gebyr ved tilmelding
PrøveformPris
Prøve i Dansk 1-3 1.473 kr.
Studieprøve (skriftlige del) 883 kr.
Studieprøve (mundtlig del) 883 kr.

Hvornår

Kursus for selvstuderende til PD2 og PD3

På kurset vil du få en detaljeret gennemgang af de opgaver, du møder til både den skriftlige og mundtlige eksamen. Læreren vil undervise dig i de teknikker, der er nødvendige for at kunne løse opgaverne sikkert. Læreren vil også give dig eksempler på, hvordan læseforståelsesopgaverne og de skriftlige opgaver kan løses. Der vil desuden indgå skriftlig aflevering med feedback.

Undervisningsdage: 2., 9. og 30. november.

Pris: 1200 kr. for hele kurset.

Tilmelding: Henvendelse på skolens kontor.

Siden er sidst opdateret 9. august 2023