Genåbning af sprogcentret

Delvis genåbning fra onsdag d. 17. marts 2021

Fra onsdag d. 17. marts genåbner Slagelse Sprogcenter. Som kursist får du direkte besked om, hvornår du kan møde på sprogcentret igen. Du vil have mulighed for at møde 50% af tiden på sprogcentret og 50% af tiden online.

Vi følger naturligvis alle forholdsregler ift. begrænsning af smittespredning af COVID-19. På sprogcentret skal du bære mundbind eller visir, og du skal holde afstand til medkursister og medarbejdere. Vi har samlet de vigtigste informationer i en Kursistinstruks, som du kan se på Edulife eller i dit Classroom.

Før du kommer til sprogcentret, skal du have en COVID-19 test med negativt resultat, der er max 72 timer gammelt. Har du tidligere været smittet, kan du møde i skolen med et positivt testresultat, der er mindst 14 dage og højst 12 uger gammelt. Du fremviser dit testresultat ved indgangen, før du går til dit lokale.

Se hvor du kan blive testet i Slagelse Kommune på kommunens hjemmeside. 

Alle kursister kan logge ind på vores læringsportal Edulife med deres UNI-Login. Herfra kommer du til Classroom. Se også dit skema i Ludus. 

Du finder link til at logge ind på hjemmesiden i menuen under UNI-Login (nyt vindue)

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på mail sprogcenter@slagelse.dk eller læs mere på hjemmesiden. Telefonen er åben alle dage på 58575530.

 

 

 

Siden er sidst opdateret 16. marts 2021