COVID-19 retningslinjer

Sprogcentret er åbent

Retningslinjer opdateret 14. juni 2021

Alle kursister har både fremmøde- og onlineundervisning. Er der undtagelser, får kursisterne direkte besked pr. sms. Du kan som kursist altid se dit aktuelle skema i Ludus.

Vi følger naturligvis alle forholdsregler ift. begrænsning af smittespredning af COVID-19. Der er dog ikke længere krav om brug af mundbind eller visir på sprogcentret. Afstand og hensyntagen til hinanden er stadig vigtig.

Når du ankommer til sprogcentret, gælder følgende krav:

  • Du skal fremvise en negativ COVID-19 test ved ankomst til sprogcentret. Din test kan være en PCR-test eller en Kviktest og må ikke være mere end 72 timer gammel. Du kan vise dit testresultat på telefonen eller på papir sammen med legitimation (fx pas, kørekort, sundhedskort).
  • Har du tidligere været smittet med COVID-19, skal du fremvise dokumentation for et positivt testresultat, som er mindst 14 dage og højst 8 måneder gammelt.
  • Har du færdiggjort et vaccinationsforløb, kan du møde 14 dage efter du har fået den første dosis. Du skal fremvise dokumentation herfor.
  • Kan du ikke fremvise et gyldigt testresultat eller dokumentation for vaccination ved ankomst til skolen, kan du ikke deltage i undervisningen. Du vil blive bedt om at få lavet en test, før du kan møde i klassen.

Se hvor du kan blive testet i Slagelse Kommune: 

COVID-19 test på sprogcentret:

Du har nu også mulighed for at foretage en COVID-19 test ved selvpodning under supervision. Testen foregår i lokale 20 på 2. sal. Der er åbent flere dage om ugen - se tiderne på skiltet ved døren til lokale 20.

Medbring dit cpr-nummer samt din mobiltelefon (og telefonnummer). 

Du skal ankomme i god tid inden undervisningen, så du kan nå at få dit testsvar inden undervisningen begynder. Testsvaret kommer til dig via link, og du kan også se det i appen Min Sundhed.

 

Alle kursister kan logge ind på vores læringsportal Edulife med deres UNI-Login. Herfra kommer du til Classroom. Se også dit skema i Ludus. 

Du finder link til at logge ind på hjemmesiden i menuen under UNI-Login (nyt vindue)

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på mail sprogcenter@slagelse.dk eller læs mere på hjemmesiden. Telefonen er åben alle dage på 58575530.

 

 

 

Siden er sidst opdateret 20. juni 2021